MUSTAFA KAYA ANADOLU LİSESİNE KESİN KAYDI YAPILAN ÖĞRENCİLERDEN İSTENECEK BELGELER

27.07.2023 532

1. Nüfus Cüzdanı Aslı ( öğrenci- veli )

2. Okul- Öğrenci - veli sözleşmesi ( Okuldan verilecektir. )

3. Öğrenci Bilgi Formu ( Boş form okuldan verilecek, bilgiler veli tarafından doldurulacaktır.)

4. Devam devamsızlık ve iletişim bilgileri dilekçesi ( Matbu Dilekçe örneği okuldan verilecektir.)

5. Öğrenci kılık - kıyafet dilekçesi ( Matbu Dilekçe okul tarafından verilecektir.)

6. Taşımalı eğitimden faydalananlar için talep dilekçesi ( Dilekçe okul idaresinden alınacaktır.)

7. Pansiyondan faydalanmak isteyenler için başvuru evrakı (Gerekli matbu evrak okuldan verilecektir.)

NOT: 1. Öğrenci kesin kayıtları e-Okul sisteminden yapılmıştır. Öğrenci velileri ( anne veya baba)  01 Eylül 2023 tarihine kadar okula yukarıdaki belgelerle başvuracaktır.

2. Kayıt için gerekli belgeleri mesai saatleri içerisinde okulumuzdan temin edebilirsiniz.